Završna prezentacija pilot projekta “Tesla i mi”

Ove je godine Dječji vrtić Zvončić iz Ozlja sudjelovao u pilot projektu “Tesla i mi”, pod sloganom “Tesline inovacije – svjetske inspiracije”. Cilj Projekta je razvoj i uvođenje sadržaja STEAM područja u rad sa djecom predškolske dobi te promoviranje ostavštine Nikole Tesle a inicijatori su  udruga Poduzetni i grad Ozalj. Udruga Poduzetni nositelj je projekta, a uz podršku Vlade Republike Hrvatske i resornog ministarstva, s ciljem afirmiranja poduzetnog STEAM-a okupila je i obrazovne partnere: Tehničko veleučilište Zagreb, Europska poslovna škola Zagreb, Institut za obrazovanje za poduzetništvo, Zagreb i Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski, Zagreb. 

Ravnateljica, odgajatelji, stručni tim i djeca Dječjeg vrtića Zvončić odradili su odličan posao za koji zaslužuju priznanja kojima ćemo ih nagraditi 12. srpnja 2021. godine u 10h. Uz dodjelu istih prikazat će se i završna prezentacija dječjih radova „Teslin toranj- izvor električne energije za sve“ , te će govoriti ravnateljica DV Zvončić, predsjednica UP, pedagoginja DV Zvončić i gradonačelnica grada Ozlja. 

Zainteresirani mogu pratiti završnu prezentaciju putem Facebook-a obrazovnog partnera Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski, a za dodatne informacije obratiti se možete direktno udruzi Poduzetni.

Podijelite sadržaj na društvenim mrežama!

Ostale novosti

Pročitajte ostale novosti i zanimljivosti udruge Poduzetni