O nama

O udruzi

UDRUGA PODUZETNI

Udruga je osnovana je 2009. godine u Samoboru, Hrvatska, s ciljem poboljšavanja i promicanja važnosti cjeloživotnog obrazovanja.

Posebno smo fokusirani na cjeloživotno obrazovanje za poduzetništvo jer je to generator izgradnje novog društva, koje se temelji na ljudskom kapitalu, istraživanju, obrazovanju i inovativnosti.

Misija udruge

Naša misija je kvalitetno djelovati za unapređenje i promicanje značaja cjeloživotnog obrazovanja te pružiti mogućnost svim zainteresiranim osobama da kroz savjetovanja, predavanja, tečajeve, radionice, seminare, kongrese, tribine i druge skupove, obogate svoje znanje. Također, Udruga sudjeluje u jačanju i potpori razvoja poduzetništva, s posebnim naglaskom na žensko poduzetništvo, kako bi se povećao udio žena koje pokreću vlastite tvrtke. Udruga Inicijativa radi sa svim ljudima koji su zaintersirani za učenje i stjecanje novih znanja, vještina i kompetencija, te svima onima koji se nakon završetka službenog obrazovanja žele nastaviti educirati. I zadnje, ali ne manje važno, cilj nam je podizanje svjesnosti javnosti o važnosti cjeloživotnog učenja te priznavanje neformalnog znanja. Želimo naglasiti da upravo specifičnost znanja, koje imamo kao pojedinci, nas razlikuju od drugih i čine nas, kako se to kaže, posebnim kao snježna pahulja. Time želimo poticati sve da stječu nova znanja i da cijene ona znanja koja imaju!

Vizija udruge

Vizija Udruge Inicijativa je osvijestiti važnost nastavka edukacije po završetku službenog obrazovanja, te naglasiti prednosti neformalnog obrazovanja s ciljem stjecanja dodatnih znanja, vještina i kompetencija. Cilj naše organizacije je pomoći mladima, nezaposlenim osobama, poduzetnicima, ženama, studentima, umirovljenicima, djeci te svima ostalima kojima je na putu do uspjeha i izgradnje ekonomskog blagostanja potrebno dodatno obrazovanje i educiranje. Dakle, vizija i cilj naše Udruge su poboljšanje cjeloživotnog obrazovanja kako bismo doprinijeli humanističkom, društvenom i ekonomskomrazvoju društva na lokalnoj, ali i na široj regionalnoj razini.

Postani volonter Udruge

Oduvijek te zanimao rad na dobrim projektima? Onda si na pravom mjestu! 
Ispuni prijavnicu i postani novi volonter Udruge Poduzetni

Ispuni kratku prijavnicu i očekuj poziv uskoro

Partneri i pokrovitelji udruge