Riječ predsjednice Udruge Poduzetni

Poštovani članovi, partneri i posjetitelji,

želimo Vam dobrodošlicu na web stranicu Udruge Poduzetni koja je započela s radom 2009. godine s ciljem poticanja poduzetnosti i promicanja cjeloživotnog obrazovanja za poduzetništvo. Aktivnosti uspješno provodimo kroz projekte, radionice i savjetovanja te volonterskim radom kojim nastojimo pomoći djeci, učenicima osnovnih i srednjih škola, studentima te mladim nezaposlenim osobama, ženama, umirovljenicima, poduzetnicima i svima ostalima kojima je na putu do uspjeha i izgradnje ekonomskog blagostanja potrebno dodatno obrazovanje i osposobljavanje. Primarno djelovanje naših suradnika jesu prije svega okupljanje kompetentnih pojedinaca koji svojim angažmanom u radu udruge afirmiraju njene vrijednosti. Očekujemo i Vas!

Udruga također sudjeluje u izradi i provedbi obrazovnih programa cjeloživotnog učenja, izradi i predlaganju projekata i programa na području djelovanja Udruge te izdavanju priručnika, knjiga i drugih publikacija sukladno potrebama. Sudjelujemo na domaćim i međunarodnim skupovima, organiziramo kulturno- umjetničke, sportske i zabavne priredbe za članove udruge te uspostavljamo i razvijamo suradnje sa srodnim organizacijama kao i drugim pravnim i fizičkim osobama koji imaju slične programe.

Udruga djeluje i na području obrazovanja, znanosti i istraživanja, promicanju zaštite ljudskih prava te demokratske političke kulture. To su vrijednosti na kojima se temelji uspješna suradnja sa svima koji dijele našu viziju kako bismo doprinijeli humanističkom, društvenom i ekonomskom razvoju na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini.

S uvjerenjem u daljnji napredak i suradnju sve Vas srdačno pozdravljam,

Doris Jukić, mag.rel.int. et dipl.

Pokreni video