„ŠTO HOĆU, MOGU!“ PRVI PUT U ONLINE OKRUŽENJU

Poštovani,

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski u suradnji s Udrugom Poduzetni poziva sve osnovne škole Republike Hrvatske na 8. po redu i 1. online okruženju državno natjecanje „Što hoću, mogu!“ za 7. i 8. razrede osnovnih škola u sklopu projekta Mi Poduzetnici. U sigurnom, online okruženju, realizirat ćemo natjecanje jer želimo potaknuti kreativnost i originalnost učenika te razviti i unaprijediti njihove prezentacijske vještine. Ove je godine tema natjecanja: I moja škola mijenja svijet“ (ekološka osviještenost). Prijave za natjecanje su putem obrasca koji se nalazi na web-stranici Udruge Poduzetni (http://www.udruga-poduzetni.hr/mi-poduzetnici-prijava-shm/), a prijaviti se možete do 20. svibnja 2020. godine.

Pobjednički tim osvaja glavnu nagradu, a to je četverogodišnja školarina za  program ekonomist Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski u vrijednosti većoj od 300.000,00 kuna.

Pokrovitelji projekta su Hrvatski sabor, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta te Grad Zagreb.

Natjecanje je jednostavno!

Timovi se prijavljuju na natjecanje na poveznici za prijavu http://www.udruga-poduzetni.hr/mi-poduzetnici-prijava-shm/

Rok za prijavu je 20. 5. 2020.

Rok za objavu finalista je 21. 5. 2020.

Rok za predaju prezentacija s kratkim filmom (PowerPoint) je 26. 5. 2020.

Finale natjecanja održati će se 29. 5. 2020.

Propozicije natjecanja možete preuzeti OVDJE!

Više detalja o natjecanju potražite u prilogu. Za sve informacije molimo kontaktirajte voditeljicu projekta, Vedranu Šimunić Rod na mail-adresu vedrana.simunic.rod@ebus.hr.Vidimo se na 1. online i 8. po redu natjecanju „Što hoću, mogu!“

Podijelite sadržaj na društvenim mrežama!

Ostale novosti

Pročitajte ostale novosti i zanimljivosti udruge Poduzetni