POZIV – PODUZETNI ZA USKRS 2019

Poštovani,

Pozivamo Vas na sudjelovanje u akciji „Poduzetni za Uskrs“ koja je u sklopu projekta „Mi poduzetnici“.

Pokrovitelji projekta su Hrvatski sabor, Ministarstvo znanosti i obrazovanja i grad Zagreb.

Nositelj projekta je Udruga Poduzetni sa partnerima Caritasom zagrebačke nadbiskupije i obrazovnom grupom Zrinski, a pod generalnim sponzorstvom Školske knjige.

Naglasak u projektu stavljen je na socijalno poduzetništvo. Cilj projekta je suradnja na promicanju poduzetnosti i poduzetničkog duha, dobrovoljno ulaganje vremena, truda, znanja i vještina za dobrobit drugih, te razvijanje svijesti o društveno odgovornom djelovanju.

Pozivamo vašu odgojno-obrazovnu ustanovu da se uključi u akciju kako bi kroz humanitarni rad (proizvodnjom i prodajom uskršnjih ukrasa) prikupili sredstva za potrebite u svojoj sredini, samostalno ili u suradnji sa župnim Caritasom.

Akcija Poduzetni za Uskrs ove se godine organizira 8. put te Vas pozivamo da svoju odgojno-obrazovnu ustanovu i proizvode dodatno predstavite u izložbeno prodajnoj akciji u Zagrebu u trgovačkim centrima  City Center one West – Jankomir 33 te Avenue Mall – Avenija Dubrovnik 16 u sljedećim terminima: 6. i 7. travnja i 13. i 14. travnja. Za detalje se informirajte na telefon Udruge Poduzetni.

Svi sudionici akcije tako će dobiti na vidljivosti i biti nagrađeni prigodnim priznanjima za sudjelovanje u ovom nacionalnom projektu.

Za sudjelovanje u akciji prijavite se na web Udruge:  http://www.udruga-poduzetni.hr/mi-poduzetnici-prijava-pzu/

Ili pritisnite OVDJE

Orginalni poziv u PDF-u preuzmite OVDJE

Podijelite sadržaj na društvenim mrežama!

Ostale novosti

Pročitajte ostale novosti i zanimljivosti udruge Poduzetni