POZIV NA NATJECANJE ŠTO HOĆU, MOGU! 2019

Poštovani,

ovim putem Vas pozivamo u našu Privatnu gimnaziju i ekonomsku školu Katarina Zrinski gdje seodržava natjecanje „Što hoću, mogu!“. Natjecanjem se želi potaknuti kreativnost i originalnost učenika te razviti i unaprijediti njihove prezentacijske vještine. Ove je godine tema natjecanja: Ideje moga grada/kvarta koje mijenjaju svijet“ (ekološka osviještenost). Prijave za natjecanje putem obrasca, koji se nalazi u prilogu, su do 30. travnja 2019. godine.

Svi natjecatelji osim ugodnog iskustva i novih poznanstava mogu ponijeti sa sobom i nagrade mnogobrojnih sponzora. Najvažnija među svim nagradama je četverogodišnja školarina za jedan od programa Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski u vrijednosti većoj od 300.000,00 kuna.

U prilogu Vam uz obrazac za prijavu na natjecanje dostavljamo i propozicije natjecanja, a sve ostale detalje natjecanja možete pronaći na linkuhttp://www.udruga-poduzetni.hr/mi-poduzetnici-prijava-shm/Upite i prijave možete slati na mail adresu: stohocumogu@zrinski.org. Iskreno se nadamo da se vidimo u „Katarini“ na 7. natjecanju „Što hoću, mogu!“.

Podijelite sadržaj na društvenim mrežama!

Ostale novosti

Pročitajte ostale novosti i zanimljivosti udruge Poduzetni