POZIV NA JAVNU PREZENTACIJU PROJEKTA I SVEČANO POTPISIVANJE SPORAZUMA

POZIV

NA JAVNU PREZENTACIJU PROJEKTA I SVEČANO POTPISIVANJE SPORAZUMA ZA „MEĐUNARODNI KAMP ZA MLADE S TEHNIČKOM I PODUZETNIČKOM IDEJOM TESLA I MI“

koja će se održati dana 18. ožujka 2021. godine u 11,00 sati

 u Restoranu Žganjer, Jaškovo 51, Ozalj

Poštovani,

pozivamo Vas kao potencijalne partnere u projektu kojeg je prihvatio Grad Ozalj na inicijativu udruge Poduzetni koja je ujedno i nositelj projekta. Svi ostali zainteresirani mogu nas pratiti online (LINK).

Dnevni red:

11:00    pozdravni govor gradonačelnice

             prezentacija projekta

             pozdravni govor predsjednice udruge i obrazovnih partnera

             pozdravni govori uzvanika

12:00    svečano potpisivanje SPORAZUMA O SURADNJI NA REALIZACIJI PROJEKTA

         TESLA I MI – TIM međunarodni kamp za mlade s tehničkom i poduzetničkom   idejom

          između Grada Ozlja i udruge Poduzetni.

12:30   nastavak prezentacije s zainteresiranim institucijama.

14:00   završetak

Cilj uključivanja potencijalnih partnera je afirmacija njihovog rada sudjelovanjem u projektu. Taj interes biti će prepoznat na predstavljanju projekta. U prvom dijelu prezentacije biti će predstavljen projekt a inicijalna informacija nalazi se u att. U pauzi prezentacije biti će svečano potpisan Sporazum temeljem kojeg započinje realizacija projekta. U drugom dijelu prezentacije svi koji imaju prijedlog i/ili želju za priključivanje projektu moći će prezentirati prijedlog sadržaja i oblika sudjelovanja. Temeljem Vašeg iskazanog interesa izvršiti će se moguća integracija u projektne aktivnosti. Ukoliko ovog trenutka nemate definirani prijedlog možete se uključiti kad za to stvorite uvjete.

Udruga kao nositelj projekta, uz podršku Vlade Republike Hrvatske i resornog ministarstva, je već krenula s aktivnostima te je okupila i obrazovne partnere: Tehničko veleučilište Zagreb, Europska poslovna škola Zagreb, Institut za obrazovanje za poduzetništvo, Zagreb, 1. tehnička škola Tesla, Zagreb i Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski, Zagreb.

Prvi korak u pokretanju projekta nakon potpisivanja samog Sporazuma je iskazivanje vašeg interesa za sudjelovanjem te pozivanje učenika osnovnih i srednjih škola i studenata na ljetni kamp kao i daljnje okupljanje pokrovitelja i sponzora projekta.

Uvjereni smo da pokretanjem ovog projekta pružamo mogućnost za afirmaciju gospodarskih, kulturnih i obrazovnih potencijala Grada Ozlja i šire društvene zajednice. Vaše prisustvo i proaktivno sudjelovanje značajno će doprinijeti njegovoj nacionalnoj i međunarodnoj afirmaciji.

Za sve detaljnije informacije možete se obratiti u Grad Ozalj na telefon: 047/731-400 ili voditelju projekta Tafra Vitomiru na mob: 098/208 175 ili na mail vitomir.tafra@zrinski.org . Informacije o projektu možete pratiti i na službenoj web stranici Udruge poduzetni: LINK

Podijelite sadržaj na društvenim mrežama!

Ostale novosti

Pročitajte ostale novosti i zanimljivosti udruge Poduzetni