POSLOVNI IZAZOV – NATJECANJE ZA UČENIKE ZAVRŠNIH RAZREDA SREDNJIH ŠKOLA RH

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na sudjelovanje u natjecanju „Poslovni izazov“ za učenike završnih razreda srednjih škola Republike Hrvatske.

„Poslovni izazov“ organiziraju Visoka škola Nikola Šubić Zrinski i Udruga Inicijativa, s ciljem osvještavanja značaja ranog odgoja i obrazovanja za poduzetništvo.

Natjecanje, na kojem je dosada sudjelovalo više stotina učenika, održava se 4. godinu zaredom. Učenici osmišljavaju i izrađuju video-prezentaciju na dvije ponuđene teme, a sve u smjeru razvoja poduzetničkog razmišljanja i stjecanja poduzetničkih kompetencija.

Najboljih 20 učenika sudjeluje u finalu regionalnog natjecanja „Poslovni izazov Zapadnog Balkana” u organizaciji Junior Achievementa, koje se ove godine održava u Zagrebu.

„Poslovni izazov“ u 2016. donosi čak dvije teme putem kojih sudionici mogu doći do vrijednih nagrada, a ono što je najvažnije dobro se zabaviti stječući nova znanja i kompetencije.

Sami ili u timu do 3 kolege, učenici snimaju videoprezentaciju na temu:

  • “Poduzetništvo u mojoj okolini” ili
  • “Poduzetništvo u mom zanimanju/struci”.

Pravila i tijek natjecanja nalaze se na stranici natjecanja www.zrinski.org/poslovni- izazov.

Glavna nagrada i ove godine je trogodišnja stipendija za redoviti stručni studij „Ekonomija poduzetništva“ koju poklanja Visoka škola N.Š. Zrinski, a učenike očekuje i mnoštvo vrijednih sponzorskih nagrada!

Za sve željne usavršavanja znanja na zabavan i interaktivan način, Visoka škola N.Š. Zrinski i Udruga Inicijativa organizirale su i radionice pod tradicionalnim imenom: „Lights – Camera – Action!“, 13. i 20.2.2016.

Prijavite se na e-mail: poslovniizazov@zrinski.org do 12.2.2016. Radionice će se održavati u Visokoj školi Nikola Šubić Zrinski (Selska cesta 119, Zagreb).

Dobrodošlicu vam želi tim Poslovnog izazova!

Podijelite sadržaj na društvenim mrežama!

Ostale novosti

Pročitajte ostale novosti i zanimljivosti udruge Poduzetni