POSLOVNI IZAZOV 2019.: VRIJEME JE ZA NOVE PODUZETNIKE U GRADU

Udruga Poduzetni te Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski sedmu godinu za redom pokreću natjecanje za učenike završnih razreda srednjih škola “Poslovni izazov 2019.”

„Poslovni izazov“ je jednodnevno natjecanje u poduzetništvu u kojem učenici osmišljavaju i izrađuju video prezentaciju svoje poslovne ideje, a sve s ciljem poticanja poduzetničkog duha te razvoja poduzetničkih kompetencija. Sedmo izdanje natjecanja u organizaciji Udruge Poduzetni te Visoke škole Nikola Šubić Zrinski održat će se u Zagrebu, u prostorima Visoke škole Nikola Šubić Zrinski na Selskoj cesta 119, 29. ožujka 2019. godine pod nazivom Vrijeme je za nove poduzetnike u gradu.

Pobjednici natjecanja osvajaju trogodišnju stipendiju na Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski u ukupnom iznosu od 297.000,00 kn, kao i mogućnost pokretanja vlastitog poduzeća u okviru Visoke škole. Najboljih 20 učenika imat će priliku i natjecati se s vršnjacima iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije na trodnevnom “Poslovnom izazovu zapadnog Balkana” koji će se održati od 23. do 25. travnja 2018. godine u Crnoj Gori.

                                                  PRIJAVI SE OVDJE!

Tema ovogodišnjeg natjecanja je Vrijeme je za nove poduzetnike u gradu, a više o samome natjecanju pogledajte na linkovima:

POZIV SREDNJIM ŠKOLAMA

PROPOZICIJE NATJECANJA

PLAKAT 

Budite odvažni, odgovorite na Poslovni izazov!

U očekivanju Vaših prijava, srdačno Vas pozdravljam!

Marina Tafra,

predsjednica Udruge poduzetni

Podijelite sadržaj na društvenim mrežama!

Ostale novosti

Pročitajte ostale novosti i zanimljivosti udruge Poduzetni