NOVI PROJEKT: “ZA NAŠ ZDRAV ŽIVOT” IZ PROGRAMA MLADI NA DJELU

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas kako udruga Inicijativa provodi novi projekt u trajanju od svibnja do kraja listopada 2013. godine pod nazivom “Za naš zdrav život”. Projekt je financiran iz programa Mladi na djelu.

Cilj projekta je poticanje zdravog odrastanja mladih s naglaskom na zdravom životnom stilu koji uključuje pozitivne i poticajne društvene odnose te tjelesne aktivnosti. Projekt se tematski fokusira na zdravlje i slobodno vrijeme mladih. Specifični ciljevi projekta su: razvoj zdravih prehrambenih navika, poticanje tjelesne aktivnosti, educiranje o negativnom utjecaju alkohola i duhana, društvena inkluzija i nediskriminacija, te poticanje pozitivnog društvenog okruženja i odnosa.

Projektne aktivnosti su zamišljene kao kombinacija radionica te rekreativno-sportskih aktivnosti. Tako će se u sklopu ovog projekta, koji će trajati 5 mjeseci, održati dvije radionice: Zdrava prehrana i Utjecaj alkohola i cigareta na organizam, te će se organizirati set sportsko-rekreativnih aktivnosti “Tjelesnom aktivnošću do zdravlja” s ciljem poticanja tjelesne aktivnosti u mladih. Svaka od navedenih aktivnosti uključivat će oko 30 mladih (srednjoškolaca) te 6 mladih iz udruge Inicijativa.

Podijelite sadržaj na društvenim mrežama!

Ostale novosti

Pročitajte ostale novosti i zanimljivosti udruge Poduzetni