NOVI PROJEKT: OD POLJOPRIVREDNIKA DO PODUZETNIKA

Udruga Inicijativa zajedno s Pučkim otvorenim učilištem Petar Zrinski provodit će projekt pod nazivom Od poljoprivrednika do poduzetnika. Financiranje projekta odobreno je od Zagrebačke županije kroz javni natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava i to za sufinanciranje projekata udruga, s ciljem edukacije, prekvalifikacije i osnaživanja nezaposlenih za 2012. godinu.

Cilj projekta Od poljoprivrednika do poduzetnika je povećanje zapošljivosti osoba s ruralnih područja Zagrebačke županije kojom bi se doprinijelo povećanju ekonomske aktivnosti poljoprivrednika na tom području. Projekt će rezultirati razvijanjem programa i realizacije edukacije Financije za poljoprivrednike, educiranjem osoba za vođenje vlastitog ili zapošljavanje na drugom poljoprivrednom subjektu, povećanjem zapošljivosti poljoprivrednika Zagrebačke županije, boljom integracijom nezaposlenog ruralnog stanovništva te njihovom manjom financijskom ovisnošću.

Ugovor o provedbi projekta potpisali su predsjednik Udruge Inicijativa Dragan Stanković, dipl.oec. i župan Zagrebačke županije mr.sc. Stjepan Kožić, dipl.ing.

Podijelite sadržaj na društvenim mrežama!

Ostale novosti

Pročitajte ostale novosti i zanimljivosti udruge Poduzetni