NATJECANJE POSLOVNI IZAZOV ZAPADNOG BALKANA

Na natjecanju Poslovni izazov Zapadnog Balkana koje se održalo u Beogradu od 26. do 28. travnja 2013. godine sudjelovalo je 60 učenika iz 43 srednje škole, pobjednika regionalnih natjecanja održanih u Zagrebu, Podgorici, Sarajevu, Beogradu, Leskovcu, Novom Sadu i Čačku.

Regionalno natjecanje u Zagrebu, Poslovni izazov u provedbi Udruge inicijativa u suradnji s Visokom školom za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski održalo se 13. travnja 2013. godine u Zagrebu u prostorijama Visoke škole Nikola Šubić Zrinski, a sudjelovali su i učenici tri srednje škole: Tehnička škola Ruđer Bošković (Zagreb), Srednja škola Ban Josip Jelačić (Zaprešić) i Drvodjeljska škola (Zagreb), te su time stekli pravo i na sudjelovanje u natjecanju Poslovni izazov Zapadnog Balkana.

U dva dana održavanja natjecanja Poslovni izazov Zapadnog Balkana učenici su bili podjeljeni u timove po 3 – 4 predstavnika, te su uz pomoć mentora osmišljavali proizvod koji će vladati globalnim tržištem 2020. godine, te ga prezentirali pred žirijem.

Jedan od učenika Drvodjeljske škole Zagreb bio je član ekipe koja je osvojila 3. mjesto.

Podijelite sadržaj na društvenim mrežama!

Ostale novosti

Pročitajte ostale novosti i zanimljivosti udruge Poduzetni