NASTAVLJA SE AKCIJA „POSLOVNI IZAZOV“ U ONLINE OKRUŽENJU

Pravi poduzetnici i poduzetnički duh vidljiv je upravo u kriznim situacijama, kakva je i ova uzrokovana epidemijom corona virusa. Unatoč novonastaloj situaciji, Europska poslovna škola našla je način za nastavak akcije „Poslovni izazov“ u online okruženju. Tako će se finale „Poslovnog izazova 2020.“ održati 6. 4. 2020. godine.

Europska poslovna škola i Udruga Poduzetni svim finalistima dostavlja i dopunjene upute za sudjelovanjem u „Poslovnom izazovu 2020. godine“ u online okruženju:

UPUTE ZA SUDJELOVANJE NA POSLOVNOM IZAZOVU 2020. ONLINE:

Tim će snimiti video uradak koji sadrži elemente PowerPoint prezentacije koju ste pripremali za finale natjecanja (možete se nadovezati na video uradak iz prijave). Snimku postavljate na Vaš YouTube kanal, a nama dostavljate poveznicu na snimku. Trajanje video uratka ne smije biti kraće od pet minuta i ne smije biti duže od deset minuta. Video uradak nazovite „Poslovni izazov 2020 – EBUS – naziv tima – naziv škole“. Također, potrebno je u opisu videa označiti Instagram i Facebook stranicu Europske poslovne škole Zagreb.

GLAVNA NAGRADA

  1. mjesto – besplatna trogodišnja školarina za pobjednički tim, u ukupnom iznosu od 198.000,00 kn, za redoviti stručni studij Ekonomija poduzetništva Visokog učilišta Europska poslovna škola Zagreb – EBUS

+ SPONZORSKE NAGRADE

Rok za dostavu linka video uratka je: 2. 4. 2020.

Rok za objavu pobjednika je: 6. 4. 2020.

Za sve informacije pozivamo Vas da pratite obavijesti na: www.udruga-poduzetni.hr ili  kontaktirate predsjednika organizacijskog odbora g. Dinu Hasanbegovića, putem e-maila na: poslovni.izazov@ebus.hr  ili putem telefona na: 01 4002 303 svaki radni dan od 08:00 do 16:00 sati.

Podijelite sadržaj na društvenim mrežama!

Ostale novosti

Pročitajte ostale novosti i zanimljivosti udruge Poduzetni