NAJAVA ZA „PODUZETNI ZA USKRS“

BUDI I TI PODUZETAN I HUMANITARAN – PRIDRUŽI SE PROJEKTU

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski nastavlja s humanitarnim radom. S partnerima Udrugom Poduzetni i Europskom poslovnom školom Zagreb te u suradnji s Caritasom Zagrebačke nadbiskupije i ove godine pomaže djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Nakon uspješno provedenog humanitarnog projekta „Poduzetni za Božić“, naši vrijedni i kreativni učenici volonteri, njihovi roditelji, štićenici domova, ali i naši nastavnici, nastavljaju s aktivnostima u projektu „Poduzetni za Uskrs“. Izrađivat ćemo ukrase na temu Uskrsa i proljeća, a nakon humanitarne prodaje prikupljena sredstva donirat će se potrebitima.

Ovim putem pozivamo sve obrazovne institucije da se pridruže u humanitarnom radu i zajedno s nama potiču kreativnost i poduzetništvo kod učenika.

Svi koji imaju volje, želje i volonterskog duha mogu nam se pridružiti na radionicama 14. i 21. ožujka 2020. godine od 10h do 13h u prostorijama Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski. Također možete pomoći dolaskom u trgovačke centre City Centar one West od 27. do 29. ožujka te u Avenue Mall od 3. do 5. travnja 2020. godine.

Ostvarimo svoju humanost i pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija!

Veselimo se druženju i vidimo se u što većem broju.

Podijelite sadržaj na društvenim mrežama!

Ostale novosti

Pročitajte ostale novosti i zanimljivosti udruge Poduzetni