MEĐUNARODNI KAMP ZA MLADE S TEHNIČKOM I PODUZETNIČKOM IDEJOM

ProjektTESLA I MI – TIM
Inicijatori projektaGrad Gospić i Udruga Poduzetni
Nositelj projektaUdruga poduzetni
Trajanje radionice8 dana (od subote do subote)
Mjesto realizacijeGospić, Otočac, Plitvička jezera, Udbina
ProjektTESLA I MI – TIM
Slogan projektaTesline inovacije – svjetske inspiracije
VizijaPostati međunarodni jedinstveni kamp za razvoj mladih s tehničkom i poduzetničkom idejom.
MisijaInovativnim radionicama doprinosimo i razvijamo kreativnost, odgovornost, tehničke i poduzetničke kompetencije mladih
CiljVratiti svijest o Teslinim postignućima u naš svakodnevni život kroz poticanje razvoja ideja, kreativnosti, kritičkog razmišljanja, poduzetništva, suradnje i timskog rada.

Po završetku nastave djeci, učenicima i studentima ponekad nedostaje akcije ili im jednostavno treba društvo vršnjaka. Zato je mogućnost sudjelovanja u TIM –međunarodnom kampu više nego dobrodošla za samo realizaciju. Polaznici će u TIM – međunarodnom kampu uživati u projektnim aktivnostima iz STEAM područja, poduzetništva, igri i društvu vršnjaka i provoditi vrijeme u sigurnom okruženju. Raznovrsni programi interaktivnih radionica pomoći će vam da odaberete aktivnost primjerenu vlastitim afinitetima. Svim polaznicima, ovisno o uzrastu pružamo mogućnost da uz odgovarajuću potporu i vodstvo, te nadzor našeg stručnog tima provedu nezaboravne trenutke radeći sa vršnjacima na zajedničkim projektima.

Vrijednost i nužnost TIM – međunarodnog kampa je u tome što u opuštenoj atmosferi i poticajnom okruženju polaznici s lakoćom i oduševljenjem reagiraju na tehničko-tehnološki poticaj temeljen na imaginaciji djela Nikole Tesle. Uz motivaciju i kvalitetnu edukaciju, polaznici neposredno i s lakoćom usvajaju nove tehničko-tehnološke i poduzetničke vještine u puno kraćem vremenu no što je to uobičajeno u redovitom nastavnom procesu. Poticajno okruženje, vrsni stručnjaci i pedagozi, motivirani polaznici, svi s jednakim žarom unapređuju svoje talente a zajedničkim radom i druženjem “bruse” svoje karakterne vrline i mane. Ovakvo okruženje izgrađuje samopouzdanje mladog čovjeka, pridonosi pozitivnoj slici o sebi i svijesti o važnosti usvajanja tehničko-tehnoloških i poduzetničkih znanja te potrebnoj disciplini i redovitosti rada.

TIM – međunarodni kamp namijenjen je prvenstveno djeci, učenicima osnovnih i srednjih škola te studentima koji žele unaprijediti svoja znanja i vještine iz STEAM područja i poduzetništva.

Podijelite sadržaj na društvenim mrežama!

Ostale novosti

Pročitajte ostale novosti i zanimljivosti udruge Poduzetni