KAKO SMO BILI PODUZETNI ZA USKRS?

Humanitarna akcija „Poduzetni za Uskrs“ koja je nakon osam godina djelovanja prerasla u nacionalnu akciju „Mi poduzetnici“ u organizaciji Udruge „Poduzetni“ i Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, završila je u nedjelju, 14. travnja.

U suradnji s predstavnicima Dječjeg vrtića Prečko, Osnovne škole Prečko, Salezijanske osnovne škole, Osnovne škole Lapad, Osnovne škole Lovas, Katoličke osnovne škole u Novskoj, Srednje škole Novska, Tehničke škole Ruđera Boškovića te Visoke škole Nikola Šubić Zrinski prikupljane su donacije 6. i 7. te 13. i 14. travnja u trgovačkim centrima City Center One West i Avenue Mallu ili u sredinama iz kojih sudionici dolaze. Donacije su prvenstveno prikupljane za djecu iz Kuće za mlade „Da život imaju!“, a svatko je također mogao samostalno odabrati udrugu ili ustanovu kojoj će dodijeliti svoj iznos.

Svi sudionici su uz poticanje socijalnog poduzetništva i karitativnog djelovanja kroz timski rad uvidjeli da su to ujedno i vrijednosti koje su sastavnice kurikula za poduzetništvo kao međupredmetne teme.

Ponosni smo na sve učenike-volontere te njihove nastavnike zbog nesebičnog odvajanja slobodnog vremena za pomoć drugima!

Podijelite sadržaj na društvenim mrežama!

Ostale novosti

Pročitajte ostale novosti i zanimljivosti udruge Poduzetni