Deveto natjecanje za osnovnoškolce „Što hoću, mogu!“

 

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski već devetu godinu zaredom organizira natjecanje „Što hoću, mogu!“ za sve sedmaše i osmaše osnovnih škola Republike Hrvatske. Natjecanjem se želi potaknuti kreativnost i originalnost učenika te razviti i unaprijediti njihove prezentacijske vještine.

Ove je godine zadatak osmisliti i izraditi društvenu igru Zrinskopoly. Ideja je da učenici prezentiraju svoje uže i šire okruženje te tražene pojmove unesu u igru.

Prijave za natjecanje putem obrasca na web stranici http://www.udruga-poduzetni.hr/mi-poduzetnici-prijava-shm/ su do 1. travnja 2021. godine.

Svi natjecatelji, osim ugodnog iskustva i novih poznanstava, mogu ponijeti sa sobom i nagrade mnogobrojnih sponzora. Najvažnija među svim nagradama je četverogodišnja školarina za jedan od programa Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski u vrijednosti većoj od 300.000,00 kuna.

Obrazovni partneri ovogodišnjeg natjecanja su Udruga Poduzetni, Europska škola Zagreb-EBUS i Institut za obrazovanje za poduzetništvo.

Sve detalje natjecanja možete pročitati u propozicijama, a dodatne upite možete slati na mail adresu: stohocumogu@zrinski.org.

Podijelite sadržaj na društvenim mrežama!

Ostale novosti

Pročitajte ostale novosti i zanimljivosti udruge Poduzetni