Riječ predsjednice Udruge Poduzetni

Poštovani članovi, partneri i posjetitelji,

želimo Vam dobrodošlicu na web stranicu Udruge Poduzetni koja je započela s radom 2009. godine s ciljem poticanja poduzetnosti i promicanja cjeloživotnog obrazovanja za poduzetništvo. Aktivnosti uspješno provodimo kroz projekte, radionice i savjetovanja te volonterskim radom kojim nastojimo pomoći djeci, učenicima osnovnih i srednjih škola, studentima te mladim nezaposlenim osobama, ženama, umirovljenicima, poduzetnicima i svima ostalima kojima je na putu do uspjeha i izgradnje ekonomskog blagostanja potrebno dodatno obrazovanje i osposobljavanje. Primarno djelovanje naših suradnika jesu prije svega okupljanje kompetentnih pojedinaca koji svojim angažmanom u radu udruge afirmiraju njene vrijednosti. Očekujemo i Vas!

Udruga također sudjeluje u izradi i provedbi obrazovnih programa cjeloživotnog učenja, izradi i predlaganju projekata i programa na području djelovanja Udruge te izdavanju priručnika, knjiga i drugih publikacija sukladno potrebama. Sudjelujemo na domaćim i međunarodnim skupovima, organiziramo kulturno- umjetničke, sportske i zabavne priredbe za članove udruge te uspostavljamo i razvijamo suradnje sa srodnim organizacijama kao i drugim pravnim i fizičkim osobama koji imaju slične programe.

Udruga djeluje i na području obrazovanja, znanosti i istraživanja, promicanju zaštite ljudskih prava te demokratske političke kulture. To su vrijednosti na kojima se temelji uspješna suradnja sa svima koji dijele našu viziju kako bismo doprinijeli humanističkom, društvenom i ekonomskom razvoju na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini.

S uvjerenjem u daljnji napredak i suradnju sve Vas srdačno pozdravljam,

Doris Jukić, mag.rel.int. et dipl.

Play Video

Europska poslovna škola Zagreb

Obrazovni partner

Educati grupa Zrinski

Obrazovni partner

PGEŠ Katarina Zrinski

Obrazovni partner

Tehničko veleučilište Zagreb

Obrazovni partner

Prva tehnička škola Tesla

Obrazovni partner

Obrazovni partner

Obrazovni partner

Obrazovni partner