About Us

About the association

UDRUGA PODUZETNI

The association was founded in 2009 in Samobor, Croatia, with the aim of improving and promoting the importance of lifelong learning.

Posebno smo fokusirani na cjeloživotno obrazovanje za poduzetništvo jer je to generator izgradnje novog društva, koje se temelji na ljudskom kapitalu, istraživanju, obrazovanju i inovativnosti.

Misija udruge

Naša misija je kvalitetno djelovati za unapređenje i promicanje značaja cjeloživotnog obrazovanja te pružiti mogućnost svim zainteresiranim osobama da kroz savjetovanja, predavanja, tečajeve, radionice, seminare, kongrese, tribine i druge skupove, obogate svoje znanje. Također, Udruga sudjeluje u jačanju i potpori razvoja poduzetništva, s posebnim naglaskom na žensko poduzetništvo, kako bi se povećao udio žena koje pokreću vlastite tvrtke. Udruga Inicijativa radi sa svim ljudima koji su zaintersirani za učenje i stjecanje novih znanja, vještina i kompetencija, te svima onima koji se nakon završetka službenog obrazovanja žele nastaviti educirati. I zadnje, ali ne manje važno, cilj nam je podizanje svjesnosti javnosti o važnosti cjeloživotnog učenja te priznavanje neformalnog znanja. Želimo naglasiti da upravo specifičnost znanja, koje imamo kao pojedinci, nas razlikuju od drugih i čine nas, kako se to kaže, posebnim kao snježna pahulja. Time želimo poticati sve da stječu nova znanja i da cijene ona znanja koja imaju!

Vizija udruge

Vizija Udruge Inicijativa je osvijestiti važnost nastavka edukacije po završetku službenog obrazovanja, te naglasiti prednosti neformalnog obrazovanja s ciljem stjecanja dodatnih znanja, vještina i kompetencija. Cilj naše organizacije je pomoći mladima, nezaposlenim osobama, poduzetnicima, ženama, studentima, umirovljenicima, djeci te svima ostalima kojima je na putu do uspjeha i izgradnje ekonomskog blagostanja potrebno dodatno obrazovanje i educiranje. Dakle, vizija i cilj naše Udruge su poboljšanje cjeloživotnog obrazovanja kako bismo doprinijeli humanističkom, društvenom i ekonomskomrazvoju društva na lokalnoj, ali i na široj regionalnoj razini.

Postani volonter Udruge

Oduvijek te zanimao rad na dobrim projektima? Onda si na pravom mjestu! 
Ispuni prijavnicu i postani novi volonter Udruge Poduzetni

Ispuni kratku prijavnicu i očekuj poziv uskoro

Partners and sponsors of the association