DOJMOVI NATJECATELJA NATJECANJA POSLOVNI IZAZOV

Na natjecanjima Poslovni izazov održanom 13. travnja 2013. godine u Zagrebu i Poslovni izazov Zapadnog Balkana održanom od 26. – 28. travnja 2013. godine u Beogradu između ostalih natjecatelja iz regije sudjelovali su i predstavnici Hrvatske, učenici triju škola iz Zagreba i Zagrebačke županije i to:

Od strane organizatora na natjecanju u Beogradu natjecatelje je pratila Maja Quien, predsjednica Udruge inicijativa. Također su događaju prisustvovali predstavnici suorganizatora Vitomir Tafra, predsjednik Upravnog vijeća Obrazovne grupe Zrinski, Zdravko Tkalec, dekan Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski, te Martina Ferk, prodekanica za razvoj i međunarodnu suradnju Visoke škole Nikola Šubić Zrinski.

Na završnim prezentacijama u Klubu poslanika, učenicima i gostima obratile su se i / ili uručivale nagrade Nina Samardžić, savjetnica u Ministarstvu finansija i privrede, Svetlana Kisić, predsjednica Upravnog odbora Dostignuća mladih u Srbiji, Gordana Delić, direktorica Balkanskog fonda za demokratiju i Marina Savić iz Atlantic grupe.

Ideja o pametnim naočalama koje prilagođavaju dioptriju osobi koja ih nosi, osvojila je prvo mjesto na natjecanju srednjoškolaca Poslovni izazov zapadnog Balkana  održanom u Beogradu. Vatroslav Čižmek iz Drvodjelske škole Zagreb osvojio je sa ostalim članovima svog tima treće mjesto na natjecanju Poslovni izazov Zapadnog Balkana

U nastavku slijede njihovi dojmovi s oba natjecanja:

“Zahvaljujem se u ime svojeg tima iz Drvodjeljske, što ste nam omogućili da doživimo ovo iskustvo, jer naravno da nije bilo Vas ne bi bili na nijednom od oba natjecanja. Bilo je super, zabavili smo se, naučili nešto novo a što je najbitnije, upoznali mnogo zanimljivih ljudi iz Zagreba i sa cijelog Balkana
Ante Pereza, učenik Drvodjeljske škole Zagreb

“Ne možemo Vam riječima opisati koliko smo sretne što smo bile dio ta dva natjecanja, dio cijelog događaja i cijele organizacije. Vratile smo se sa predivnim uspomenama, sa nekoliko desetaka novih prijatelja, sa srcem koje je puno ponosa što smo bile dio svega toga i što smo razbili razne predrasude jedni o drugima.”
Marijana Pirički, učenica Srednje škole Ban Josip Jelačić Zaprešić

Vidimo se iduće godine na natjecanju Poslovni izazov!

Podijelite sadržaj na društvenim mrežama!

Ostale novosti

Pročitajte ostale novosti i zanimljivosti udruge Poduzetni