Radionica o društvenom poduzetništvu za mlade koja su realizirane u osnovnoj školi Oroslavlje sa učenicima sedmih i osmih razreda

Udruga Poduzetni je u suradnji s Privatnom gimnazijom i ekonomskom školom Katarina Zrinski sudjelovala u organizaciji i provedbi Radionica o društvenom poduzetništvu za mlade koja su realizirane u osnovnoj školi Oroslavlje sa učenicima sedmih i osmih razreda. Predmetne su radionice održane u razdoblju od 28.11. – 02.12. 2022., a iskazana profesionalnost i interes mladih potencijalnih poduzetnika je omogućila uspješnu provedbu planom predviđenih aktivnosti i otvaranje perspektiva mogućeg razvoja društvenog poduzetništva u lokalnoj zajednici. 

U razdoblju od 14.11. – 25.11. 2022., prof. Vitomir Tafra održao je i Radionice o društvenom poduzetništvu za osobe s invaliditetom u sklopu projekta ” U službi svih nas”. Prof. Tafra je prilagodio dijelove izvedbenog programa radionica preferencijama polaznika s obzirom na cilj projekta što je pridonijelo njihovom većem aktivnom sudjelovanju u edukaciji te stvorilo jake temelje za daljnju uspješnu suradnju. 

Podijelite sadržaj na društvenim mrežama!

Ostale novosti

Pročitajte ostale novosti i zanimljivosti udruge Poduzetni