Prijava

MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O UČENJU ZA PODUZETNIŠTVO U SREDNJIM ŠKOLAMA

  • 00Dana
  • 00Sati
  • 00Minuta
  • 00Sekundi

Povodom obilježavanja 25 godina od osnutka prvih vježbeničkih tvrtki u Hrvatskoj Institut za poslovnu izvrsnost, poduzetništvo i održive sustave, u suradnji s Privatnom gimnazijom i ekonomskom školom Katarina Zrinski, Udrugom Poduzetni i BIZ-poduzetničkom inkubatorom d.o.o., organizira 1. Međunarodnu konferenciju o učenju za poduzetništvo u srednjim školama, koja će se održati u Hotelu Antunović, Zagrebačka avenija 100 A, Zagreb.

 

Svrha je ove konferencije okupiti učenike, nastavnike, ravnatelje, znanstvenike i poduzetnike kako bi im se omogućila međusobna interakcija, umrežavanje, identificiranje te razmjena praktičnih i znanstveno dokazanih rješenja. Prezentiranjem razvijenih rješenja i donošenjem zajedničkih zaključaka potiče se poduzetnost i podržava obrazovanje za poduzetništvo mladih te afirmira naš rad.

 

Pozivamo Vas da svojim učešćem i iskustvom doprinesete afirmaciji uvođenju obrazovanja za poduzetništvo u srednje škole. Rok prijave je 14. travanj 2023. Kotizacija za konferenciju, koja uključuje konferencijske materijale, pauza za kavu i ručak, iznosi 40,00 eura. Primatelj uplate je: Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski, Selska cesta 119, Zagreb, na IBAN: HR4623600001102127122, poziv na br: HR00, a opis plaćanja: kotizacija za 1. konferenciju. Prijave za sudjelovanje na konferenciji ispunite putem online obrasca, a potvrdu o uplati dostavite kolegici Božici Ostermann, na mail: bozica.ostermann@zrinski.org.