ODRŽAN 1. PROJEKTNI SASTANAK PROJEKTA “PODUZETNIŠTVO KAO MEĐUPREDMETNA TEMA U OSNOVNIM ŠKOLAMA”

U utorak 10. studenog 2015. godine, u 11:00 sati, u prostorijama Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski održan je 1. projektni sastanak projekta „Poduzetništvo kao međupredmetna tema u osnovnim školama” koji financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Na sastanku su sudjelovali predstavnici osnovnih škola – partnera na projektu, članovi i tajnik Udruge Inicijativa te predstavnica Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Uvodno se prisutnima obratio gospodin Vitomir Tafra, predsjednik Upravnog odbora Obrazovne grupe Zrinski, koji je pozdravio sve prisutne te istaknuo važnost poduzetništva kao međupredmetne teme u osnovnoškolskom obrazovanju.

Nakon pozdravnoga govora mr. sc. Zdravko Tkalec, član Udruge Inicijativa, prezentirao je projektne aktivnosti i očekivane rezultate projekta, stavivši naglasak na potrebu senzibilizacije društva o poduzetništvu kao ključnoj kompetenciji ističući presudnu ulogu poduzetništva u razvoju društva na svim razinama.

Sastanak je završio prigodnim domjenkom i neformalnim druženjem s projektnim partnerima.