IZVJEŠTAJ O IZRADI PROIZVODA I PRIKUPLJANJU SREDSTAVA PRIVATNE GIMNAZIJE I EKONOMSKE ŠKOLE KATARINE ZRINSKI

Vrata naše Škole bila su otvorena za božićne radionice na kojima su se pokazale kreativnost i humanitarnost našim volontera i sudionika! Veselili smo se druženju sa željom da u blagdanskom duhu i božićnim zvucima izradimo što više ukrasa na radionici projekta “Poduzetni za Božić”. Proveli smo družeći se u božićnom ugođaju, a završili s mnoštvom novih i kreativnih ukrasa. Hvala svima koji su došli i uljepšali nam predbožićne pripreme, mamama i braći naših učenika, učenicima i nastavnicima. Imali čast prisustvovati 19.susretu volontera u organizaciji Caritasa Zagrebačke nadbiskupuje i prezentirati kako proteklih 9 godina izgleda naša akcija Poduzetni za Božić. U suradnji s Caritasom zagrebačke nadbiskupije, uz potporu Grada Zagreba, Školske knjige i Udruge Poduzetni, u trgovačkim centrima Avenue Mall i City Center One West održali smo humanitarnu prodaju božićnih ukrasa. Malo je reći koliko smo ponosni na naše volontere. S osmijehom na licu i s dobrotom u srcima, naši vrijedni volonteri prikupili su donacije za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi.