POZIV NA 17. SAJAM VJEŽBENIČKIH TVRTKI

Poštovani,

pozivamo Vas na 17. Međunarodni sajam vježbeničkih tvrtki  koji se provodi u sklopu nacionalnog projekta Mi poduzetnici, a bit će održan 13. ožujka 2019. godine u prostorima Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski, Zagreb, Selska cesta 119.

Pokrovitelji projekta su Hrvatski sabor, Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Grad Zagreb a generalni je sponzor Školska knjiga.

Prijave su otvorene za sve srednje škole Republike Hrvatske i njihove inozemne partnere, a prijaviti se možete putem obrasca kojeg ćete pronaći na linku:

Ove godine, kao praktična provedba kurikularne reforme i razvoja dualnog obrazovanja, Međunarodni sajam vježbeničkih tvrtki realizira u  okviru Europskog tjedna poduzetništva. Ciljevi Međunarodnog sajma vježbeničkih tvrtki su popularizacija i  promicanje obrazovanja za poduzetništvo u srednjim školama.

Ocjenjuje se učeničko postignuće u nekoliko kategorija: vizualni identitet tvrtke, komunikacija s poslovnim partnerima te broj kupoprodajnih transakcija. Ukupni pobjednik (tim) Međunarodnog sajma osvaja trogodišnju stipendiju na Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski u ukupnom iznosu od 198.000,00 kn, kao i mogućnost pokretanja vlastitog poduzeća u okviru BIZ-a poduzetničkog inkubatora.

Više o samome natjecanju pogledajte na linkovima:

POZIV NA SAJAM!

PRAVILA POSLOVANJA!