NATJECANJE “POSLOVNI IZAZOV”

Udruga Inicijativa i 2018. godine organizira natjecanje “Poslovni izazov”, u provedbi Centra izvrsnosti za poduzetništvo Privatne gimnazija i ekonomske škole Katarina Zrinski u suradnji s Visokom školom za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski.

„Poslovni izazov“ je jednodnevno natjecanje u poduzetništvu u kojem učenici osmišljavaju i izrađuju video prezentaciju svoje poslovne ideje. Učenici rade u timovima od 2 ili 3 učenika, uz pomoć mentora – nastavnika. Učenici imaju pristup informacijama preko Interneta, a mogu se služiti različitom tehnologijom – od mobitela do video kamere. Natjecanje će se održati u Zagrebu, Selska cesta 119, 23. ožujka 2018. godine.

Pobjednici natjecanja osvajaju trogodišnju stipendiju na Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski u ukupnom iznosu većem od 200.0000,00 kn, kao i mogućnost pokretanja vlastitog poduzeća u okviru Visoke škole. 20 najboljih će imati priliku natjecati se s vršnjacima iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije na trodnevnom Poslovnom izazovu zapadnog Balkana koji će se održati od 21. do 23. travnja 2018. godine u Sarajevu.

Sve dodatne informacije potražite na web stranici www.zrinski.org ili nas nazovite na besplatni info telefon 0800 442 442.

Dobrodošli i hvala na povjerenju!